Wegański Krem Kokosowo-Orzechowy
17543
post-template-default,single,single-post,postid-17543,single-format-standard,bridge-core-2.9.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5

Wegański Krem Kokosowo-Orzechowy

Wegański Krem Kokosowo-Orzechowy

Przygotowanie

45 minut

Składniki

1/2 szklanki kokosowego masła
1 łyżka masła orzechowego
2 dojrzałe banany
3 łyżki kakao
2 łyżki nierafinowanego syropu klonowego lub miodu lipowego
1 łyżeczka ekstraktu waniliowego

Przygotowanie

Połącz wszystkie składniki w blenderze aż będą gładkie. Mieszaninę przełóż do płaskiego, szczelnego pojemnika i wstaw na 1 godzinę do lodówki lub całą noc do chłodziarki. Aby przygotować swoje kokosowe masło, miksuj drobno starty kokos w blenderze aż będzie gładki; około 8-12 minut.

No Comments

Post A Comment