Masło Orzechowe Z Migdałami
17556
post-template-default,single,single-post,postid-17556,single-format-standard,bridge-core-2.9.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5

Masło Orzechowe Z Migdałami

Masło Orzechowe Z Migdałami

Czas przygotowania

45 minut

Składniki

2 szklanki surowych migdałów
1 łyżka stołowa syrop klonowy
1 łyżeczka mielonego cynamonu
1 1 / 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego Pure
1 oz czekolada mleczna

Przygotowanie

Rozgrzej piekarnik do 300 stopni i wyłóż blachę pergaminem. W dużej misce wymieszaj migdały i syrop klonowy . Rozprowadź mieszaninę migdałów na blasze i piecz przez 15 minut, mieszaj i wrzuć ponownie do piekarnika na kolejne 15 minut. Wyjmij z piekarnika i pozwól migdalom ostygłym. W mikserze dodaj migdały i blenduj, aż utworzy się kulka. (UWAGA: Będziesz musiał kilkakrotnie rozdrabniać składniki, około 10 razy.) Dodaj cynamon i wanilię i blenduj, aż stanie się kremowa. Cały proces trwa około 10-15 minut. Pod koniec dodaj czekoladę i blenduj, aż całkowicie się rozpuści, około 1 minuty. Zawartość opakowania: 16 łyżek stołowych lub ponad 1 szklanka Kalorie na łyżkę stołową: 92, Tłuszcz: 7,4 g, Sód: 30 mg, Potas: 3,3 mg, Witamina A: 0 IE , Wapń: 8 mg , Magnez: 7 mg

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.